Om os

‘Spørg om Skadedyr’ drives af Elverdan Skadedyrsservice:

www.skadedyrene.dk

www.hvepsefjerner.dk

www.elverdan.dk

Elverdan skadedyrsservice er en enkeltmandsejet virksomhed etableret i 2007. Vi har stor ekspertise i fjernelse af hvepse, fangst af husmår , behandling af mosegrise og muldvarpe, behandling af borebiller, væggelus, møl , fødevaresikkerhed, egenkontrol, forebyggende sikringsordninger mod skadedyr, skadedyrssikringsordninger for insekter mus og rotter , desinfektion af lagre, siloer, tanke  mm , duftsanering,  og generalt i behandling af alt inden for skadedyr både ved private og  erhverv.

Når et skadedyrsangreb opstår handler det meget om at finde årsagen til forekomsten og få den fjernet idet, selve skadedyrsbehandlingen særskilt, i mange tilfælde ofte  alenestående blot er en tilbagevendende symptombehandling.

Ingen dyr er født som “skadedyr” benævnelsen er blot et begreb, der prøver at beskrive at der er en forekomst af dyr ,som generer menneskers adfærd og aktiviteter. Alle dyr har en mission i livets samlede cyklus, men de kan udgøre en gene for mennesker hvis de kan overføre heldbredsmæssige ricici , forårsage nedbrydning af bygnings konstruktionerer eller i det hele taget kan medføre økonomiiske tab, eller blot være til gene for menneskelig adfærd og velfærd.

Vores hovedkontor ligger på adresse: Elverdalsvej 32, 8270 Højbjerg

Varer til bekæmpelse af skadedyr og til naturdyr i haven kan købes i vores butik på Rådhusgade 26, 8300 Odder

Vi kan kontaktes via email skadedyrsservice@elverdan.dk

Elverdan logo

Der er lukket for kommentarer.