Årets Top 6 julegave-hit fra Skadedyrene.dk

Udendørs ultrasonisk afskrækker kr. 265,00 – til dem, som har problemer med mus,         rotter, store fugle, katte, hunde, mår, ræve, grævlinger i haven. Sæt den op på en væg eller stolpe, indsæt batarier og bliv de ubudne gæster kvit!  

PSOR_UA_udendoers_afskraekker_3

Snegletape 4 m kr. 60,00 – giver sneglen et ubehagelig elektrisk stød, hvis den prøver at kravle over kobber-tapen. Vær på forkant med næste års snegleangreb!

snegletape_2

Muldvarpeskræmmer med solceller  kr. 180,00. Mange med have, har problemer med   dette kræ – den graver vores smukke græsplæner op, så det ser ud som om, derhar været bombeangreb. Denne skræmmer kan dække ca. 700m2 og er miljøvenlig da den drives af dagslys.

Flagermuskasse Chavenage kr. 215,00. Det er vigtigt, at vi tænker på flagermusen – den er fredet – og har brug for levesteder, hvor den kan yngle.

cbb_chavenage_flagermuskasse_4

Skrammeugle kr. 60,00. Kender du nogle, som har problemer med fugle på altan eller terasse? Så giv dem denne flotte og dekorativ ugle i julegave. Den er udstyret med en klokke, som giver lyd, når uglen bevæger sig i vinden. Fuglene bryder sig ikke om uglen.

skraemmeugle_4

Abonnement til bekæmpelse af muldvarpe. Det vil helt sikkert gøre stor glæde hos alle med have. De små væsner terrorriserer vores haver, så vi er ved at rykke de grå hår ud af hovedet. Vælg mellem flere forskellige abonnementer fra 1.700,00 kr.

muldvarpeskud_paa_marken

 

Dette indlæg blev udgivet i Skadedyr. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.