Elektrisk rottefælde og kæledyr

Hej Vil gerne vide om katte (voksne) kan “møve” sig ind i ELEKTRISK ROTTEFÆLDE… vi har nemlig flere af slagsen, som vi ikke vil undvære. Jeg så 2 rotter i stalden i aftes og har meldt det til kommunen, men de kommer bare med deres giftstationer og når der er gået en rum tid og der ikke har været aktivitet, fjerner de dem igen. Det plejer de. Så nu må vi selv i aktion. Vh Gitte

Hvis man har kæledyr eller små børn i huset, så anbefaler jeg at man bruger rottestationer med klapfælder, fx vores 5015 Gennemsigtig rottestation inkl. klapfælde  eller  5004 Titan rottestation inkl. klapfælde. De er meget effektive, og jeg bruger dem selv professionelt.

Dette indlæg blev udgivet i Rotter, Skadedyr og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.